Effectieve oplossingen voor MKB-industrie tot multinational
Mea Techniek houdt zich sinds 1991 bezig met consultancy, engineering en projectrealisatie, gericht op het verhelpen van geur- en afgasproblemen bij bedrijven. Wij richten ons hierbij zowel op het midden- en kleinbedrijf als de grote multinationals. Dit maakt ons breed georiënteerd en flexibel.

Mea Techniek kijkt zowel naar standaard als geavanceerde oplossingen. De gekozen probleem oplossing wordt meestal ook qua prestatie gegarandeerd.

Mea Techniek levert installaties meestal op turn-key basis.

Met onze beheer- en onderhoudsprogramma's kunnen wij de bedrijfszekerheid en betrouwbaarheid van uw installatie verhogen en de levensduur verlengen.

Bij calamiteiten en daar waar grote haast is geboden kan Mea Techniek snel uitrukken. Indien nodig staan wij 24 uur per dag voor u klaar.Missie/visie
We leven in een tijd waarin milieu en duurzaamheid steeds belangrijker worden, maar dit staat soms haaks op de individuele bedrijfsbelangen. Door continue te onderzoeken, te ontwikkelen en onze blik te verbreden, kunnen wij de juiste economiche oplossing aanbieden en de leef- en werkomgeving verbeteren. Vanzelfsprekend staat bij Mea Techniek veiligheid en gezondheid hoog in het vaandel.

Mea Techniek is VCA**P, ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd en is lid van de S.I.R.


Werkwijze
Met onze opgedane praktijkervaring hebben we een degelijk stappenplan ontwikkeld.
Dit plan zorgt ervoor de wij projecten effectief kunnen managen zodat dat u zich kunt concentreren op uw core business.

  1. Intake, kennismaking en verzamelen van de gegevens.
  2. Onderzoek naar de chemie op laboratorium schaal. Er wordt een monster van het afgas uit het proces onderzocht.
  3. Indien nodig wordt een pilot gedaan met bijvoorbeeld 1.000 m³/uur van het afgas.
  4. Met deze gegevens wordt de full scale installatie ontworpen.
  5. Na installatie volgt in gebruik stelling en oplevering.
  6. Vanaf het begin tot oplevering worden de vereiste documenten geproduceerd en besproken.

Projectmanagement en engineering

Projectmanagement en engineering: onze zorg, uw resultaat
Een geur- of emissie probleem is niet iets waar u zich graag mee bezig houdt. Toch moeten problemen snel worden verholpen, simpelweg omdat de omgeving of overheid deze niet accepteert. Als u besluit om een installatie te laten (ver)bouwen wilt u zeker weten dat dit snel en efficiënt gebeurt, en dat u hier zo min mogelijk hinder van ondervindt. Onze projectmanager functioneert als een verlengstuk van uw eigen organisatie, en is de schakel tussen uw bedrijf en onze technici. Hij staat tot uw beschikking voor het beantwoorden van al uw vragen.
Of het nu gaat om een concept of een turn-key oplossing, één of enkele projectfasen, u kunt er zeker van zijn dat uw project op effectieve wijze aangestuurd wordt.

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik op akkoord om door te gaan met het bekijken van deze website.